torsdag den 28. februar 2013

Ørnvik 640 weekend opdatering

For koldt til at fiske efter laksen, så brug tid på båden istedet!Bagsiden af bordet måtte hæves så det kommer til at passe med siddehøjde!


Gammel skolebæk var kommet på fjernlager og glemt.
Fik øje på denne fantastiske massive bordplade som skulle vækkes til live igen.  Efter udskæring og en grundig slibning efter mange års skole elevers ridsen og kradsen blev den glat som en barnemumse igen (-:
Regner med at give den 6 lag Junckers klar lak med mellem slibninger.
Hullerne monteres med frostfri kopholder.
Skønt med det ca. 30 cm længere kahytbord, så bliver der plads til tallerkener og diverse når der spises mad  eller spilles omkring bordet. Haft LMP stangholdere monteret på rælingen af båden, men ikke særligt praktisk når jeg skulle ind og ud mellem pæle med stor risiko for at hænge fast og dermed beskadige dem.

Fik indkøbt noget rustfri rør og fittings hos Masnedø med 25 % rabat så det hjalp lidt på prisen!
Hyggelig tilpasnings arbejde med at forme og udskære det rå stål rør, til noget som kan blive til stor glæde på fiske togterne i fremtiden. Holderne monteret på båden har fået et godt lag Tec7 så vandet ikke siver ind i båden (-:  Alle skruer eftermonteret med Loctite.

Et vigtigt must er drinks bordet som skal være stabilt og rummelig!
Gammelt cafebord med rustfri belægning har været monteret i to sæsoner på båden uden problemer. Bordet er behandlet til den nye sæson med nogle gode lag maling på undersiden så fugten  kan holdes i skak.

 Nyt hjulleje og bremsebakker var nødvendigt, selvom hjulene ikke har været i vandet andet til fælgkanten.  Begge hjul blev slebet i bund og grundet samt lakeret  mange gange så rusten forhåbentligt kan holdes i skak. Popnitter for fastholdelse af hjulskærm udskiftet med rostfri skruer og møtrikker, nitterne kunne åbenbart ikke klare de få ture på landevejen.Trailer stikket var iret så der skulle monteres et nyt stik på. Har efterfølgende givet det et godt sprøjt motorkonversering, så kan kan det måske sinke salætvandets indtrængende adfærd lidt.Den rustfri ræling var godt medtaget efter at stangholderne havde været monteret der. men efter godt med polermiddel og knofedt blev de som nye igen.Der mangler stadig lidt småting hist og her inden jeg er tilfreds for denne gang.
Det størst kommende projekt bliver bundmaling for første gang, men først når temperaturen bliver noget varmere udenfor (-: