onsdag den 19. juni 2013

5 kilometer drivfiskning.


Båden var pakket og klar til afgang kl.1200. Agn kasserne var fyldte med Markral, Sild og Skalrejer så kunne der serveres lidt blandet for Fladfiskene.
Vi startede med lidt Ørredfiskeri mellem Nyord og Sjælland på en position vi havde fundet på Google Earth, men det udløste ingen hug selvom bunden så perfekt ud og forhåbningerne var høje.
Gaia fangede derimod en lille Hornfisk med hånden (-:Vi sejlede til nogle store sandområder mellem Møn og Præstøfjord og drevfiskede her. Farten var perfekt og   med de dejlige fiskefiler kunne vi helt sikkert få Fladfiskene i tale! Efter ca.2 kilometer perfekt bund og fart var der intet sket bortset fra et par forsigtige nap. Vi besluttede at sejle længere Øst på og gå til dybere vande. Vi fandt et perfekt sted med sandbund og 13 meter vand. Efter ca.600 meter fiskning fik Kim endelig en flot Røstspætte på krogen, og smukt kom den til overfladen i det klare vand,  hvorefter den røg af krogen og forsvandt i dybet igen..  Jeg skulle lige filme dagens eneste fisk og det gjorde udslaget!Gaia gik efter at fange Marsvinene med kameraet men ikke helt uproblematisk (-:


Efter ca. 5 kilometer drivfiskning vendte vi skuden hjemad. 
Vi så Sæler og små flokke Marsvin i det smukke stille vand med solen på vej ned over Præstø Fjord.
Svaner med Ællinger i massevis og en dejlig dags oplevelser var ved at være ved ende.